≡ Menu

Nyt samarbejde i Spanien

Kontakt Panorama.dk, hvis du er på udkig efter en feriebolig på Solkysten i Spanien.

Som noget nyt har Panorama.dk indledt samarbejde med en dansk mæglervirksomhed, med mere end 25 års erfaring i salg af alle former for ferieboliger, på Costa del Sol.

På vores hjemmeside finder du et lille repræsentativ udpluk af de mange lækre ferieboliger vores samarbejdspartner repræsenterer i området fra Malaga til Puerto Banus.

Det kan være en “jungle” at finde rundt i udbuddet af ferieboliger i Spanien, og mæglernes hjemmesider virker ofte uoverskuelige set med danske briller. Det skyldes ofte, at “alle mæglere” repræsenterer “alle sælgere” i Spanien.

Kontakt Panorama.dk på salg@panorama.dk eller ring 96 321 321, og lad os høre lidt om hvad, hvor og i hvilken prisklasse, du søger feriebolig på Solkysten, så sætter vi dig i direkte kontakt med ejerne af det spanske mæglerselskab, hvorved din henvendelse får VIP-behandling og den størst mulige opmærksomhed. Du kan se et udvalg af vores spanske salgsemner ved at klikke HER

For god ordens skyld skal vi understrege, at Panorama.dk ikke er et fordyrende led i din søgen efter feriebolig i Spanien, idet Panorama.dk alene honoreres ud af den spanske mæglers salgshonorar.