≡ Menu

180 graders havudsigt – Costa Del Sol

LA CALA - COSTA DEL SOL - SPANIEN

Villa Golondrina er en smuk, luksuriøs villa beliggende direkte på stranden i La Cala de Mijas.

Hovedbygningen har 5 soveværelser og 6 badeværelser + et gæstetoilet, stor spisestue i åben forbindelse med køkkenet og yderligere 2 stuer med fantastisk lysindfald fra store glasdøre og vinduespartier. Villaen er flot indrettet med kvalitetsmøbler. Der er både inden- og udendørs pool (begge opvarmede), jacuzzi, sauna og fitnessområde. Hjemmebiograf og B&O system. Der er elevator i huset. Villaen er opdelt i hovedbygningen med en fuldt integreret lejlighed, med en privat indgang og et selvstændigt anneks. Der er parkeringsplads med plads til flere biler. Der er gulvvarme i hele huset, trådløst netværk både inde og ude, elektriske persienner, automatisk vandingsanlæg, alarmsystem mv.

Fra det flotte poolområde er der privat adgang til stranden og den flotte strandpromenade. Gåafstand til restauranter og indkøb.

La Cala de Mijas er en hyggelig by med mange lækre restauranter og barer – både autentiske og moderne, så der er noget for enhver smag. Der er en god strandpromenade og flot sandstrand. La Cala har sit eget marked hver onsdag og lørdag.
Ligger nemt og bekvemt mellem Marbella og Fuengirola med kun 30 min. til Malaga lufthavn.

Areal576 m2
Grundareal976 m2
Soveværelser5
Badeværelser6 + gæstetoilet
Afstand til lufthavn30 min.
Afstand til restauranterGåafstand
Afstand til indkøbGåafstand

Pris: kr. 5.000.000 €

Sagsnummer: S12239

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321