≡ Menu

Luksusvilla, Marbella, Spanien

GREEN HILL – CABOPINO – MARBELLA - SPANIEN

Green Hill er nabo til Cabopino Golf i Marbella. Fra boligerne er kun 500 meter til klubhuset, og 8 af de 14 boliger har udsigt til hul 15, 16 og 17. Boligerne er placeret forskudt for at sikre beboernes privatliv i hus og have bedst muligt. Samtlige huse har en fantastisk udsigt over havet og herudover har boligerne udsigt enten mod golfbanen eller den lokale natur i form af en fredet dal, der ikke kan bebygges i fremtiden.

De eksklusive og rummelige boliger består hver af 300 m2, fordelt på 3 plan. Der er 4 soveværelser, 3 badeværelser, stort åbent stue-/køkkenområde, samt kælder med depotrum/ garage. Det er muligt at tilvælge en indretning, med endnu større stue, 5 eller 6 soveværelser og 4 badeværelser. Alle boliger er med egen have og pool, samt privat parkering.

Hele projektet bygges som et “gated community”, hvor der kun vil være adgang for områdets beboere og deres gæster. På områdets fælles arealer vil der være eksotiske haver, en puttinggreen, en indspilsgreen samt en kombineret tennis/fodbold/basketballbane. For at sikre at området altid fremstår velholdt og indbydende, vil der blive indgået en administrationsaftale, der sikrer alt udvendigt vedligehold, både i de enkelte haver og pools samt på fælles arealer. Boligerne vil herudover blive malet hver 5 år.

En kort gåtur fra boligerne, under 2 km, finder man den hyggelige og atmosfærefyldte havn, Cabopino Marina. Marinaen er hjemsted for flere gode restauranter.  Ud over mulighederne i Cabopino Marina, er der 45 restauranter og barer i centrum af Calahonda, som ligger et par km væk. Det lokale indkøbscenter er placeret kun godt en kilometer fra Green Hill.
Marbellas centrum når man på en kort køretur på 15 km. Her finder man både den charmerende gamle bydel og den smukke og populære strandpromenade. Indenfor kort afstand, ligger der ydermere et stort sportscenter, med blandt andet 12 tennisbaner, 4 squash baner og stort fitnesscenter. Der er yderlige 7 golfbaner indenfor en radius af 10 km., nemlig Rio Real, Marbella Golf, Miraflores Golf, Calanova Golf, Santana Golf, Mijas Golf, Chapparral Golf.

Klik HER for at se Green Hill præsentationsvideo.

Areal300 m2
Afstand strand2 km
Afstand lufthavn36 km
Færdigopført2020

Pris: kr. 825.000-1.100.000 €

Sagsnummer: K12186

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321